Om oss

En potet er ikke bare en potet. Her i Delikatessepotet ønsker vi å utnytte ressursen vi har tilgjengelig på en bedre måte. I dag er det et strengt regime på hvilke poteter som er “perfekte” og ikke. Dette ønsker vi å endre. Etter flere år innen landbruk og kokkefaget har vi sett et stort potensial for mer fleksibel bruk av potet.

Stort utvalg av poteter

Den norske poteten er en ressurs som lenge har blitt tatt for gitt, og som mange ikke anerkjenner for det den er verdt. Det finnes utallige muligheter for bruk av potet, for ikke å nevne er norske poteter supre både på smak og konsistens! Derfor burde vi absolutt bli flinkere til å bruke lokalproduserte poteter.

Her i Delikatessepotet kan vi tilby et stort utvalg av ulike potetsorter til flere bruksområder! Vi holder til i Gudbrandsdalen og leverer poteter til alle innen hotell-, restaurant- og cateringbransjen. Vi kan også levere til større grossister og andre aktører som ønsker å ta i bruk våre poteter.

Det skal ikke stå på poteten

Hos oss blir omtrent hver eneste potet sortert for hånd i to omganger, slik at vi kan tilby poteter i flere ulike størrelser til våre kunder. Vi har alt fra Asterix og Pimpernelle poteter til Mandel, Danique og Serissa poteter – alle i forskjellige størrelser!

Kontakt oss

Skattekammer for matproduksjon

Gudbrandsdalen er kjent for å være et skattkammer for matproduksjon. Jordsmonnet som finnes her er spesielt godt egnet for potetdyrking – eller skal vi si epledyrking. Her i Gudbrandsdalen er poteter nemlig kalt jordeple, og vanlig epler for søteple. Dette synes vi bringer litt ekstra sjarm til potetene som dyrkes her. Gode forhold gjør oss også leveringsdyktige gjennom hele året, med både lagringspoteter og tidlig poteter klare til distribusjon. Potetene som dyrkes her blir ikke bare plantet for så å bli plukket opp igjen på høsten, tvert i mot. Potetene fra Delikatessepotet blir nøye behandlet og overvåket gjennom hele prosessen.

Lyst på poteter rett fra Gudbrandsdalen? Vi gir deg potetene du er på jakt etter!